Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Trubičky čoko 20 mm 320 ks

Kód: 130201
53,90 € –19 %
foto
53,90 € –19 % 43,50 € / balenie 36,25 € bez DPH 0,14 € / 1 ks
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

#zloženie#ADARA TRUBIČKY MÁČANÉ 20/100 3,8 KG / 320 KS Polotovar v tvare trubičky, ktorá je z vnútra poliata tukovou polevou, o rozmeroch 20 x 100 mm. Zloženie: kakaová poleva (cukor, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmový, repkový), kakaový prášok (9,8 %), emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN (E322), prírodná aróma), PŠENIČNÁ MÚKA, Cukor, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmový, repkový), SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, Glukóza, SUŠENÉ VAJEČNÉ ŽĹTKA, Emulgátor E322 SÓJOVÝ LECITÍN, Karamel, Soľ. Môže obsahovať: ARAŠIDY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: LunaS spol. s r.o., Veľký Šariš Sabinovská 32, 08221 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný na priamu konzumáciu a ďalšie spracovanie v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať oddelene od tovarov, ktoré by mohli spôsobiť kontamináciu výrobku, sklad musí byť čistý, suchý, bez dopadu priameho slnečného žiarenia. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 0,012 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1984 kJ/472 kcal. Tuky 17 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 7,1 g. Sacharidy 75 g; z toho cukry 40 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,4 g. Soľ 0,17 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoládové dekorácie
Hmotnosť: 320 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: