Toping čučoriedkový, 1kg

Kód: 302003
8 € / ks 6,67 € bez DPH 8 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
1.8.2024
Možnosti doručenia

Vychutnaj si čučoriedkový toping, ktorého chuť zanecháva neodolateľnú sladkú stopu! Toping je ideálny na zmrzlinu, palacinky a lievance či ovocné dezerty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hľadáš dokonalú sladkú bodku pre tvoje dezerty?

Predstavujeme ti Toping čučoriedkový, lahodnú pochúťku, ktorá dostane tvoje dezerty na novú úroveň! Vďaka praktickému baleniu s uzáverom ho môžeš pohodlne dávkovať.

Tipy na použitie:

  • Toping môžeš zohriať v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, aby si získala tekutejšiu konzistenciu.
  • Pre extra lahodnú chuť ho skombinuj s nasekanými orechmi, čokoládovými lupienkami alebo kokosom.
  • Vyskúšaj ho pridať do domáceho pečiva, ako sú sušienky, koláče alebo muffiny.

#zloženie#

TOPING ČUČORIEDKOVÝ 1 KG Čučoriedkový toping. Zloženie: glukózo fruktózový sirup, čučoriedkové pyré (20%), koncentrát z bazy čiernej, Modifikovaný škrob - E1442 Hydroxypropyl diškrobfosfát, Kyselina - E330 Kyselina citrónová, Prírodná aróma, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný. Výrobca: Pacific Óceán Kft, Vác Szent László út 21/1-3, 2600 Maďarsko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreba/receptúry. Vhodný pre potravinársky priemysel – dekorovanie ovocných a zmrzlivových pohárov, koláčov, palaciniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1202 kJ/286 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 68 g; z toho cukry 57 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,01 g.

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: