Toping jahodový, 1kg

Kód: 302002
8 € / ks 6,67 € bez DPH 8 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
13.12.2024
Možnosti doručenia

Vychutnaj si jahodový toping, ktorého chuť zanecháva neodolateľnú sladkú stopu! Toping je ideálny na zmrzlinu, palacinky a lievance či ovocné dezerty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hľadáš dokonalú sladkú bodku pre tvoje dezerty?

Predstavujeme ti Toping jahodový, lahodnú pochúťku, ktorá dostane tvoje dezerty na novú úroveň! Vďaka praktickému baleniu s uzáverom ho môžeš pohodlne dávkovať.

Tipy na použitie:

  • Toping môžeš zohriať v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, aby si získala tekutejšiu konzistenciu.
  • Pre extra lahodnú chuť ho skombinuj s nasekanými orechmi, čokoládovými lupienkami alebo kokosom.
  • Vyskúšaj ho pridať do domáceho pečiva, ako sú sušienky, koláče alebo muffiny.

#zloženie#

TOPING JAHODOVÝ 1 KG
Jahodový toping. Zloženie: Glukózo-fruktózový sirup, jahodové pyré (20 %), koncentrované jablkové pyré, modifikovaný škrob, kyselina: E330, zahusťovadlo: E415, konzervačná látka: E202, antioxidant: E300, aróma, farbivo: E120, E100. Výrobca: Pacific Óceán kft, Vác Szent László út 21/1-3., 2600 Maďarsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v potravinárskom priemysle na dekorovanie ovocných a zmrzlinových pohárov, koláčov, palaciniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1200 kJ/ 283 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 57 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,01 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: