Toping karamelový, 1kg
Kód: 302004Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Karamelový toping vhodný pre použitie v potravinárskom priemysle, na dekorovanie ovocných a zmrzlinových pohárov, koláčov a placiniek. #zloženie#TOPING KARAMELOVÝ 1 KG Karamelový toping. Zloženie: glukózo fruktózový sirup, Cukor, Voda, SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, Margarín [rastlinné tuky (palmový, kokosový) a rastlinné oleje (repkový, slnečnicový) v rôznych pomeroch, voda, úplne hydrogenovaný rastlinný tuk (kokosový), soľ, emulgátory: E471, E322, konzervačná látka (konzervačná látka: E202, kyselina: E330, aróma, farbivo: E160a)], Modifikovaný škrob - E1442 Hydroxypropyl diškrobfosfát, palmový olej, farbivá: E150d (0,5%), E160a (0,01%), regulátory kyslosti: E514, E339, Soľ, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný, Karamelová aróma, Zahusťovadlo - E415 Xantánová guma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Pacific Óceán Kft, Vác Szent László út 21/1-3, 2600 Maďarsko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Potravinársky priemysel – dekorovanie ovocných a zmrzlinových pohárov, koláčov, zákuskov, lievancov, palaciniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1243 kJ/294 kcal. Tuky 4,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g. Sacharidy 61 g; z toho cukry 54 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 2,1 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády a polevy |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.