Silikónová forma na nanuky Kruh Martellato

Kód: 861471
21,90 € / ks 18,25 € bez DPH 21,90 € / 1 ks
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

So silikónovou formou na nanuky môžeš ľahko vytvoriť chutné nanuky. Táto forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, ktorý sa ľahko odlepí od nanukov, čím ti ušetrí čas a námahu pri čistení. Je to ideálny spoločník na letné dni alebo pre tých, ktorí majú radi sladké dobroty počas celého roka.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme jedinečný kúsok pre tvoju kuchyňu - silikónovú formu na nanuky Brick, ktorá nás neskutočne nadchla. Táto forma je skvelým spôsobom, ako vytvoriť lahodné nanuky vo fascinujúcom tvaru tehál, ktoré si možno spájaš s bezstarostnými chvíľami detstva.

Forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, čo znamená, že nanuky sa z nej ľahko odlepia, čo ti ušetrí čas a námahu pri čistení. S touto formou môžeš kúzliť v kuchyni a vytvárať osviežujúce nanuky plné tvojich obľúbených chute, či už ide o ovocie, jogurt, alebo čokoľvek iné, čo máš v obľube. Je to skvelý spôsob, ako si spríjemniť letné dni alebo si dopriať sladkú odmenu kedykoľvek máš chuť.

Najlepšie na tom je, že táto forma je ľahko použiteľná a ľahko sa udržiava. Stačí ju umyť a je pripravená na ďalší koláčikový projekt. Vytváraj dobroty s osobitým šarmom a nechaj sa uniesť chuťou a kreativitou.

 #zloženie#

SILIKÓNOVÁ FORMA NA NANUKY KRUH MARTELLATO
Silikónová forma na nanuky Martellato. Distribútor: Martellato S.r.l., Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Odoláva teplotám od -60°C do +230°C. Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnnej rúry, do klasickej rúry, do mrazničky. NEPOUŽÍVAŤ priamo na varič, ostré predmety a na priamom ohni. V cukrárstve. Vynikajúca pre pečené, studené, mrazené dezerty či slané jedlá. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: