Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Katy Sue - Vianočné stromčeky

Kód: 860408
11,20 € / ks 9,33 € bez DPH 11,20 € / 1 ks
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Silikonová forma vianočné stromčeky ti rýchlo a elegantne pomôže vytvoriť vianočný alebo zimný dizajn na cukrárskych výrobkoch. Stromček ako symbol Vianoc a zimy si touto formou vieš vytvoriť vo viacerých veľkostiach a štýloch, a tak kreatívne využiť na zdobenie torty, či iných koláčikov, rezov, košíčkov alebo tartaletiek. Z bežných výrobkov budú, jednoducho a rýchlo, slávnostné a elegantné. Fondán alebo modelovaciu hmotu využiješ na vytvorenie vlastných dekorácií. Stačí ich jednoducho doplniť na tortu alebo dezert.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderný dizajn torty. Katy Sue formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak, s fantáziou a chuťou, hor sa do práce :D Materiál: silikón.

#zloženie#
SILIKÓNOVÁ FORMA KATY SUE - VIANOČNÉ STROMČEKY
Silikónová forma. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Z marcipánu alebo fondánu vytvarujte guľku a zatlačte ju do formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte. Forma je odolná teplote do 200 °C. Minimálna trvanlivosť do: viď obal

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: