Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Karen Davies - Unicorn Cookie

Kód: 860048
31,56 € –14 %
KD811 0 kd unicorn
31,56 € –14 % 26,90 € / ks 22,42 € bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia
Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

#zloženie#Silikónová forma Karen Davies - Unicorn Cookie (rozmery 21 x 12 cm). Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Z marcipánu alebo fondánu vytvarujte guľku a zatlačte ju do formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte.. v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: silikón.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: