Deluxe pomarančový dezert

 

Deluxe pomarančový dezert

 

Suroviny a Postup:

 

Poleva:

200ml   šľahačkovej smotany Milla Gold
100g    horkej čokolády Tobado  


Smotanu zohrejeme a horúcu ju nalejeme na čokoládu. Necháme ju rozpustiť a miešaním ich spojíme. Necháme vychladnúť a uložíme do chladničky na cca 1-2hod.

 

Brownies zmes:

500g    Brownie zmes
233g    Vaječná melanž (celé vajcia)
170g    Olej  
66g     Voda  


Zmiešame všetky ingrediencie. Čas miesenia: 2 min na nízkej rýchlosti. Teplota pečenia: 170°C. Čas pečenia: cca. 35 - 40 min. 
Pripravíme si čokoládové košíky od Dobla, do ktorých nanesieme jemnú vrstvu slivkového lekváru a vložíme vykrojený brownie korpus.

 

Pomarančový krém: 

200g    šľahačkovej smotany Milla Gold
200g    mascarpone    
15g      ochucovacia pasta pomaranč  
20g      práškového cukru    


Všetko spolu naraz v jednej miske dáme šľahať. Krém vrstvíme do košíkov pomocou cukrárskeho vrecka a hladkej špičky. Následne si vyšľaháme čokoládový krém a ozdobnou špičkou ho nanesieme na ten pomarančový. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami, ktoré nájdete
TU.