Deluxe pomarančový dezert
Deluxe pomarančový dezert
Suroviny a Postup:
Poleva:
200ml | šľahačkovej smotany Milla Gold | |||
100g | horkej čokolády Tobado |
Smotanu zohrejeme a horúcu ju nalejeme na čokoládu. Necháme ju rozpustiť a miešaním ich spojíme. Necháme vychladnúť a uložíme do chladničky na cca 1-2hod.
Brownies zmes:
500g | Brownie zmes | |
233g | Vaječná melanž (celé vajcia) | |
170g | Olej | |
66g | Voda |
Zmiešame všetky ingrediencie. Čas miesenia: 2 min na nízkej rýchlosti. Teplota pečenia: 170°C. Čas pečenia: cca. 35 - 40 min. Pripravíme si čokoládové košíky od Dobla, do ktorých nanesieme jemnú vrstvu slivkového lekváru a vložíme vykrojený brownie korpus.
Pomarančový krém:
200g | šľahačkovej smotany Milla Gold | |||
200g | mascarpone | |||
15g | ochucovacia pasta pomaranč | |||
20g | práškového cukru |
Všetko spolu naraz v jednej miske dáme šľahať. Krém vrstvíme do košíkov pomocou cukrárskeho vrecka a hladkej špičky. Následne si vyšľaháme čokoládový krém a ozdobnou špičkou ho nanesieme na ten pomarančový. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami, ktoré nájdete TU.