Deluxe pomarančový dezert
Suroviny a Postup:
Poleva:
| 200ml | šľahačkovej smotany Milla Gold | |||
| 100g | horkej čokolády Tobado | |||
Smotanu zohrejeme a horúcu ju nalejeme na čokoládu. Necháme ju rozpustiť a miešaním ich spojíme. Necháme vychladnúť a uložíme do chladničky na cca 1-2hod.
Brownies zmes:
| 500g | Brownie zmes | |
| 233g | Vaječná melanž (celé vajcia) | |
| 170g | Olej | |
| 66g | Voda | |
Zmiešame všetky ingrediencie. Čas miesenia: 2 min na nízkej rýchlosti. Teplota pečenia: 170°C. Čas pečenia: cca. 35 - 40 min. Pripravíme si čokoládové košíky od Dobla, do ktorých nanesieme jemnú vrstvu slivkového lekváru a vložíme vykrojený brownie korpus.
Pomarančový krém:
| 200g | šľahačkovej smotany Milla Gold | |||
| 200g | mascarpone | |||
| 15g | ochucovacia pasta pomaranč | |||
| 20g | práškového cukru | |||
Všetko spolu naraz v jednej miske dáme šľahať. Krém vrstvíme do košíkov pomocou cukrárskeho vrecka a hladkej špičky. Následne si vyšľaháme čokoládový krém a ozdobnou špičkou ho nanesieme na ten pomarančový. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami, ktoré nájdete TU.













