Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Nanuky od srdca

Nanuky od srdca

Receptúra na 36ks nanukov.

 Korpus:

500g zmes Credi Brownie

200g vaječná melanž (celé vajcia)

140g olej

100g voda

Postup: Všetky suroviny spolu miešame na pomalých otáčkach cca. 3 min. Po vymiešaní roztrieme tenký plát pečieme pri 200°C. Po vypečení nakrájame na obdĺžniky, alebo srdiečka /podľa formy/.

Krém:

700g krém Millac Gold

140g stužovač jahoda

 voda

Postup: Krém Millac Gold si vyšľaháme na 80% a následne vmiešame stužovač jahoda rozrobený vo vode podľa návodu na obale. 

Poleva:

550g Deco melts

50g - 100g Cera (podľa požadovanej hustoty)

Postup: Deco melts roztopíme spolu s cerou a nanuky namáčame. 

Vrstvenie: Hotovú plnku dávkujeme do formy, následne vložíme paličku a prikryjeme korpusom a dovrstvíme krém. Dáme zamraziť. Nanuky namáčame v pripravenej poleve. Zdobíme roztopenou bielou čokoládouposypmičoko dekoráciami.