Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Prachová farba SC Poppy red 7ml (červená)

Kód: 860867
3,50 € / ks 2,92 € bez DPH 500 000 € / 1000 ml
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g.

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 7ml.

#zloženie#860867
PRACHOVÁ FARBA SC POPPY RED 7ML (ČERVENÁ)
Farba do potravín. Zloženie: farbivá: E124, E104. E124, E104 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pridajte farbu do fondánu (krému) zapracujte (zamiešajte), kým sa farba nezmieša. Farbu môžete pridávať, kým nedosiahnete požadovaný odtieň (max. 6,5 g/kg). Vhodná na čokoládu.. Vhodné v cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Prachové farby
Hmotnosť: 0.002 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: