Prachová farba SC 5g - White (biela)

Kód: 521026
Novinka
Značka: Scrapcooking
4,30 € / ks 3,58 € bez DPH 0,86 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

Oživ svoje sladké výtvory s prachovou farbou SC 5g - White (biela)! Prachová farba je ideálna na dodanie elegantného a luxusného lesku tvojim tortám či iným sladkým dobrotám. Ľahko sa aplikuje a je vhodná pre rôzne dekoratívne techniky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto biela farba je dokonalou voľbou pre každého milovníka pečenia, ktorý chce svoje dezerty oživiť luxusným bielym leskom. Je jednoduchá na použitie a poskytuje vynikajúci výsledok.

Prachové farby sú skvelým spôsobom, ako pridať farbu a lesk do tvojich dezertov. Stačí len použiť malé množstvo farby a aplikovať ju štetcom alebo prstami na povrch dezertu. Farba sa ľahko prispôsobuje rôznym povrchom a môže byť použitá na torty, cupcakes, cake pops a ďalšie sladké kreácie.

Prachová farba SC 5g - White (biela) je vyrobená z kvalitných surovín, čo zaručuje jej vynikajúcu kvalitu a výdrž. Je vhodná nielen pre domáce kuchárov, ale aj pre profesionálnych cukrárov, ktorí hľadajú kvalitnú farbu s vynikajúcim výsledkom.

Objednajte si prachovú farbu SC 5g - White (biela) ešte dnes a dodaj svojim sladkým kreáciám luxusný biely lesk a šmrnc! Urob dojem na priateľov a rodinu s kreatívnymi a farebnými dezertmi.

#zloženie#

PRACHOVÁ FARBA SC 5G - WHITE (BIELA)
Farba do potravín. Zloženie: Farbivo: E170. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pridajte farbu do fondánu (krému) zapracujte (zamiešajte), kým sa farba nezmieša. Farbu môžete pridávať, kým nedosiahnete požadovaný odtieň.. Vhodné v cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: