Prachová farba červená natur 25g
Kód: 521395Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prírodná farba červená - prachová potravinárska.
Prírodné prachové farbivo rozpustné v tukoch je skvelým pomocníkom pri farbení vašich výtvorov. Toto farbivo je vhodné na farbenie výrobkov na báze tuku ako sú napríklad kakaové maslá, biela čokoláda, maslové krémy, rôzne pasty, parfaity. Produkt zafarbíš priamo nanesením prachovej farby štetcom na povrch alebo ako tekuté farbivo zriedením s alkoholom. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.
Prírodné farbivo je vyrobené priamo z ovocia, zeleniny alebo z rastlín, takže neobsahuje žiadne Éčka. Toto červené farbivo bolo vyrobené z reďkovky, čiernej ríbezle, jablka a zmixované v tom správnom pomere.
Fotka je ilustračná.
#zloženie#PRACHOVÁ FARBA ČERVENÁ (NATUR)25G. Prachová prírodná farba, rozpustná v tuku. Zloženie: koncetrát (reďkovka, čierna ríbezľa, jablko). Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B - 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Priamo pridajte prášok na výrobok alebo ho naneste štetcom na povrch, ktorý sa má ozdobiť. Pri farbení čokolády: teplota čokolády pri nanášaní by mala byť nižšia ako 40 °C. Dávkovanie quantum satis podľa Kategórie 5.4 z Nar. 1129/2011.. Výrobok na dekoráciu jedál, najmä cukroviniek a pekárskych výrobkov . Skladovanie: Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 25 ° C. Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1470 kJ/345 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 75 g, z toho cukry 15 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 3,0 g; Soľ 0,40 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Prachové farby |
---|---|
Hmotnosť: | 0.002 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.