Krém rastlinný DANICA, 1kg

Kód: 221405
3,40 € / ks 2,83 € bez DPH 3,40 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
21.10.2024
Možnosti doručenia

V letných mesiacoch je predaj tohto tovaru vzhľadom k vyšším teplotám možný len na OSOBNÝ ODBER na našich strediskách.

Tekutý sladený krém vhodný na výrobu šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe a gastronómii. Sterilizované UHT ohrevom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tekutý sladený krém vhodný na výrobu šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe a gastronómii. Sterilizované UHT ohrevom. #zloženie#KRÉM RASTLINNÝ DANICA Sladký tekutý rastlinný krém na šľahanie (UHT). Zloženie: Krém rastlinný Danica (voda, čiastočne hydrogenovaný palmo-jadrový olej, cukor, stabilizátor (E420ii, E460, E466), emulgátor (E472b, E322 SÓJOVÝ lecitín, E471), MLIEČNA bielkovina, soľ, regulátor kyslosti (E340ii, E331iii), aróma, farbivo (E160a)). Krajina pôvodu základnej zložky - palmo- jadrový olej: EÚ a mimo EÚ. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred šľahaním uchovať produkt v chladničke 24 hodín. Naliať vychladený produkt do studenej a čistej misky. Dávať pozor na prešľahanie, aby sa nevytvorili praskliny na ozdobenom koláči. Hotová šľahačka musí byť zakrytá a uchovaná v chlade. Je stabilná pri zmrazovaní a rozmrazovaní.. Vhodný na dekoráciu a plnenie koláčov, výrobu dezertov, pien. Skladovanie: Teplota: min. 2.0°C, max. 18.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 50.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 2.0°C, max. 8.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1210 kJ/290 kcal. Tuky 28 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 26 g. Sacharidy 11 g; z toho cukry 9,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,05 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Šľahačky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: