Jedlé sušené kvety - Zubria tráva 4g
Kód: 341173Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vytvor si doma krásne zdobené dezerty so sušenými kvetmi.
Originálne zdobenie dezertov so sušenými kvetmi. Aj tvoje koláče a torty môžu vyzerať originálne. Sušené kvety sa nemusíš báť použiť ani na dozdobenie nanukov alebo cupcakes.
Sušená zubria tráva nádherne ozdobí torty, zákusky, ovocné šaláty. Tráva má intenzívnu, sladnú vôňu s nádychom vanilky a pižma.
Jedlé kvety sú krásnou a prírodnou dekoráciou, ktorú musíte mať v každej kuchyni. V tureckej a indickej kuchyni sú prítomné po celé storočia a dnes sú módne na celom svete. Zdobia vaše zákusky, torty, svadobné torty alebo aj jedlá, od hlavných jedál a polievok, cez šaláty a predjedlá. Obsahujú vitamíny, minerálne soli a sú zdrojom flavonoidov, ktoré pôsobia ako antioxidanty v ľudskom tele.
Sušené kvety môžete použiť nielen na zdobenie, ale aj ako čaj, poprípade pri výrobe domácich sviečok alebo kozmetiky.
Charakteristika:
Listy zubrej trávy sú úzke, dlhé a zelenkavé s jemnými podlhovastými kvetmi. Charakteristickým znakom zubrej trávy je jej vôňa, ktorá sa uvoľňuje pri pošúchaní či nalomení a je podobná vôni vanilky. Táto vôňa je spôsobená obsahom aromatického oleja coumarinu.
Zubrovka je tiež využívaná v tradičnej medicíne pre svoje liečivé účinky. Využíva sa tiež pri výrobe niektorých alkoholických nápojov, kde sa používa ako prírodná prísada na ochutenie.
#zloženie#
JEDLÉ SUŠENÉ KVETY - ZUBRIA TRÁVA 4G
Jedlé sušené listy trávy zubrej. Zloženie: jedlé sušené listy trávy zubrej. krajina pôvodu: PoľskoAlergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Imrich Goliaš - LIANA-GOLF, Raslavice Lopuchovská 734/1, 086 41 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodné ako dekorácia na torty, koláče, zákusky. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.