💖SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💍S radosťou oznamujeme špeciálnu akciu k svadobnej sezóne. Využite 8% zľavu na vybrané sladké tartaletky s naším exkluzívnym kupónom: SVADBA8. Ponuka platí do 16.06. Nezmeškajte túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 🍰
🎉 Spoznaj novú TopCake polevu so 7% zľavovým kódom TOPCAKEPOLEVY7. Akcia platí do 16.06. 🎉
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Jedlé sušené kvety - Lupene modrej nevädze 10g

Kód: 341007
5,70 € / ks 4,75 € bez DPH 570 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.6.2024
Možnosti doručenia

Sušený kvet z modrej nevädze sa používa aj v kuchyni. Dá sa použiť na ozdobu sladkého koláča alebo ako prísada do čaju, na prípravu sirupu...

 Za úspechom nevädze je určite krásne modrá farba!

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Originálne zdobenie dezertov so sušenými kvetmi. Aj tvoje koláče a torty môžu vyzerať originálne. Sušené kvety sa nemusíš báť použiť ani na dozdobenie nanukov alebo cupcakes.

Charakteristika:

Farba Modrej nevädze je rôzne sýta od bledomodrej až po tmavú. Rastia na lúkach a poliach a jej krásny kvet môžeš vidieť od júna do augusta.

Zbierajú sa len kvety bez stopiek a sušia sa pri teplote 35°C.


#zloženie#LUPENE MODREJ NEVÄDZE 10G
Jedlé sušené kvety - nevädza modrá. Zloženie: Jedlé sušené kvety lupene modrej nevädze. krajina pôvodu: PoľskoAlergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Imrich Goliaš - LIANA-GOLF, Raslavice Lopuchovská 734/1, 086 41 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodné ako dekorácia na torty, koláče, zákusky. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Hmotnosť: 10 g#zloženie#

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: