Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC Vinany draselné 80g

Kód: 501016
Novinka
Značka: FunCakes
4,10 € / ks 3,42 € bez DPH 5,13 € / 100 g
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Vínan draselný je prírodná soľ z produkcie vína a používa sa v mnohých receptoch na pečenie, ako sú bielkové cukrovinky a anjelské torty. Pridaj malé množstvo pri šľahaní bielkov pre urýchlenie tvorby peny a stabilizovanie jej štruktúry.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vínan draselný je prírodná soľ z produkcie vína a používa sa v mnohých receptoch na pečenie, ako sú bielkové cukrovinky a anjelské torty. Pridaj malé množstvo pri šľahaní bielkov pre urýchlenie tvorby peny a stabilizovanie jej štruktúry.

Vínan draselný sa tiež používa ako kypriace činidlo, keď sa kombinuje s jedlou sódou. V niektorých receptoch je používaný na prevenciu krištalizácie cukru. Štipku vínanu draselného je možné tiež použiť pri šľahaní smotany, aby sa predišlo jej klesnutiu.

 
 

#zloženie#

FC VINANY DRASELNÉ 80G
Vinany draselné. Zloženie: kyselina: E336. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Používa sa v mnohých receptoch na pečenie, ako sú pusinky. Pri šľahaní vaječných bielkov pridajte malé množstvo, aby ste urýchlili tvorbu peny a pomohli stabilizovať štruktúru. V kombinácii so sódou bikarbónou možno použiť aj kypriaci prostriedok. A v niektorých receptoch sa používa na zabránenie kryštalizácie cukru. Štipka smotany zubného kameňa tiež pomáha stabilizovať šľahačku.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na suchom mieste, chráňte pred slnečným žiarením a intenzívnymi pachmi. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Hmotnosť: 80 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: