Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky! Akcia platí do 2.6.
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

FC Agar 50g

Kód: 320030
5,40 € –16 %
4437 fc agar 50g
5,40 € –16 % 4,50 € / ks 3,75 € bez DPH 90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
30.5.2024
Možnosti doručenia
Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne  už aj pri  izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar netuhne za prítomnosti enzýmov z čerstvého ovocia, ako je kivi, papája, ananás, mango či broskyne, preto ju s nimi nepoužívaj. Tepelnou úpravou sa tieto enzýmy v ovocí ničia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne  už aj pri  izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar netuhne za prítomnosti enzýmov z čerstvého ovocia, ako je kivi, papája, ananás, mango či broskyne, preto ju s nimi nepoužívaj. Tepelnou úpravou sa tieto enzýmy v ovocí ničia. #zloženie#FC AGAR 50G Agarový prášok na potravinárske účely.. Zloženie: agarový prášok: E406. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Sila agarového žele je 700g/cm2.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 50 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 720 kJ/172 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.05 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: