FC Agar 50g
Kód: 320030Súvisiaci tovar

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar netuhne za prítomnosti enzýmov z čerstvého ovocia, ako je kivi, papája, ananás, mango či broskyne, preto ju s nimi nepoužívaj. Tepelnou úpravou sa tieto enzýmy v ovocí ničia. #zloženie#FC AGAR 50G Agarový prášok na potravinárske účely.. Zloženie: agarový prášok: E406. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Sila agarového žele je 700g/cm2.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 50 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 720 kJ/172 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |

Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 24karátovým zlatým listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Kakaové maslo Callebaut - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Sóda bikarbóna FunCakes sa používa pri varení a pečení ako kypriaci prostriedok. Pri pečení reaguje na oxid uhličitý, ktorý pomáha pri kysnutí cesta. Medzi kyslé zlúčeniny,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.