FC Glazúra priehľadná 375g

Kód: 321109
Novinka
Značka: FunCakes
4,30 € / ks 3,58 € bez DPH 1,15 € / 100 g
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
17.10.2024
Možnosti doručenia

S touto FC priehľadnou glazúrou (375g) môžeš jednoducho a rýchlo ozdobiť svoje dezerty. Je to ideálny spôsob, ako dodať svojim koláčom a tortám lesklý povrch a eleganciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

FC Poleva - priehľadná glazúra (375 g) ti umožní premeniť tvoje dezerty na pravé maľované diela. S touto priehľadnou polevou môžeš ľahko a elegantne zdobiť svoje koláče, torty alebo cupcakes, čím im dodáš lesklý a profesionálny vzhľad.

Poleva je vyrobená z najlepších surovín, čo zaručuje jej vynikajúcu kvalitu a ľahkú manipuláciu. Stačí len ohriať a potom aplikovať na dezert podľa tvojich predstáv. Táto priehľadná poleva je vhodná pre všetky typy dezertov a jej univerzálnosť oceníš pri každom použití. Nechaj sa inšpirovať kreatívnymi nápadmi a ozdob svoje koláče a torty dokonalým lesklým povrchom.

#zloženie#
FC POLEVA GLAZÚRA PRIEHĽADNÁ 375 G
Poleva. Zloženie: glukózový sirup; voda; želírujúca látka: E440, E401, E407; regulátor kyslosti: E330, E331, E327, E341; konzervačná látka: E202; aróma. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie a dochucovanie koláčov. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1071 kJ
251 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 63 g
z toho cukry 63 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,20 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Glazúry
Hmotnosť: 0.45 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: