FC tylo prášok 60g
Kód: 340122Súvisiaci tovar

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
tylo sa dá použiť na výrobu modelovacej pasty, kvetinovej pasty a jedlého lepidla. Recept na jedlé lepidlo: zmiešajte 1 diel prášku tylo s 30 dielmi vody a nechajte pôsobiť cez noc. Ak je to potrebné, pridajte viac vody, aby ste dosiahli správnu konzistenciu. Prípravok na modelovanie: pridajte 1 čajovú lyžičku tylo prášku na 200 - 250 gr. cukrovej pasty #zloženie#FC TYLO PRÁŠOK 60G Spevňujúca prísada.. Zloženie: karboxymetylcelulóza: 100%. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Tylo môžeme použiť do poťahovacej alebo modelovacej hmoty fondánu. 1 čajová lyžička tyla na 200- 250g hmoty fondánu.. Na použitie v potravinách. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Skladujte na chladnom tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 60 g. #zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |

Monohydrát kyseliny citrónovej vhodný pre potravinársky priemysel.

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Kakaové maslo Callebaut - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

FunCakes Isomalt je tvojím spoločníkom pri tvorbe nádherných dekorácií na torty. Tento dekoračný cukor môžeš zahriať bez toho, aby stratil svoju sladkosť alebo zmenil farbu. Je...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou fialovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23 karátovým jedlým striebrom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm. Spotrebovať do: 30.09.2023

Krásna jemná náplň z lieskových orieškov Pralliné, ideálna na plnenie čokolád, koláčov alebo košíčkov.

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

FC glukózový sirup je nevyhnutným pomocníkom pri príprave sladkých receptov ako sú dezerty, cukríky, torty a marmelády. Pomáha predchádzať tvorbe cukrových kryštálov a dodáva...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.