Agar - agar, 0,5kg
Kód: 320011Súvisiaci tovar

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.
#zloženie#AGAR - AGAR 0,5 KG Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias. Zloženie: Agar E406. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 10 g/1 l vody, resp. podľa potreby/receptúr. Vhodná na výrobu želé v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Odporúčané teploty skladovania 5 - 30 °C. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 500 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 701 kJ/168 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 84 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina 84 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,25 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Sóda bikarbóna FunCakes sa používa pri varení a pečení ako kypriaci prostriedok. Pri pečení reaguje na oxid uhličitý, ktorý pomáha pri kysnutí cesta. Medzi kyslé zlúčeniny,...

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Škorica mletá vhodá pre pekársky a cukrársky priemysel.

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.

FunCakes prášok do pečiva obsahuje tú pravú zmes hydrogenuhličitanu sodného a kyseliny vínnej a dá sa použiť ako kypriaci prostriedok v mnohých receptoch. Použite ako droždie v...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.