Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

FC Posypový cukor 80g - ružový

Kód: 341113
4 € –37 %
F53350 0 5afbc3408e34fe0f33cd9957609234b3 1
4 € –37 % 2,50 € / ks 2,08 € bez DPH 0,03 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia

Posypový cukor 80g - ružový slúži na ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Posyp je jedlý a dostupný v rôznych farbách a veľkostiach, vyskúšajte všetky!

Detailné informácie

Podrobný popis

Posypový cukor 80g - ružový slúži na ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Posyp je jedlý a dostupný v rôznych farbách a veľkostiach, vyskúšajte všetky!

#zloženie#

FC POSYPOVÝ CUKOR 80G - RUŽOVÝ
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor (99%); povlaková látka: E904; rastlinný koncentrát (sladký zemiak, jablko, reďkovka, čerešňa, černice, červená repa); invertný cukrový sirup; rastlinný olej (kokosový). Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 22.0°C. Skladujte v suchu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1689 kJ/403 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 99 g
z toho cukry 99 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 80 g

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: