Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC posyp Lentilky 80g

Kód: 861381
3,20 € –9 %
F51955 0 FC posyp lentilky
3,20 € –9 % 2,90 € / ks 2,42 € bez DPH 36,25 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Fc posyp Lentilky sú ideálne na ozdobenie vašich domácich pochúťok ako sú košíčky, šišky alebo koláčiky.
Sú v rôznych farebných cukríkových škrupinách s lahodnou čokoládovou náplňou vo vnútri.
Posypanie je jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť, aby vaše pochúťky vyzerali luxusne v priebehu niekoľkých sekúnd!

Detailné informácie

Podrobný popis

Fc posyp Lentilky sú ideálne na ozdobenie vašich domácich pochúťok ako sú košíčky, šišky alebo koláčiky.
Sú v rôznych farebných cukríkových škrupinách s lahodnou čokoládovou náplňou vo vnútri.
Posypanie je jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť, aby vaše pochúťky vyzerali luxusne v priebehu niekoľkých sekúnd!

#zloženie#

FC POSYP LENTILKY 80G Zloženie: cukor, úplne hydrogenovaný olej (palmový, kokosový), ryžový škrob, kakaový prášok, zahusťovadlo: E414, emulgátor: E322 (slnečnicový), glukózový sirup, stabilizátor: E492, povlaková látka: E901, E903, E904, farbivo: E100, E141, E163, E162, E160a, vanilkový extrakt.  Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 24.0°C.    Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1923 kJ/475 kcal; Tuky 15 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14 g; Sacharidy 79 g, z toho cukry 78 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 0,6 g; Soľ  <0,01 g. Hmotnosť: 80 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: