Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

HS posyp - Sassy Classy 90g

Kód: 340603
6,90 € / ks 5,75 € bez DPH 7,67 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
30.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dekoračný posyp, na zdobenie cukrárskych dezertov, alebo torty či nanuky. Kontrastný posyp, výrazné tyčinky v bielej - čiernej - striebornej farbe - dodá každému koláčiku výrazný vzhľad. Tento cukrový posyp ti pomôže vytvoriť originálne zákusky.

Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.

#zloženie#
HS POSYP - SASSY CLASSY 90G
Posyp. Zloženie: cukor; PŠENIČNÁ krupica; farbivá: E153, E174; povlakové látky: 901, E903, E904; zahusťovadlo: E414; želatína (RYBACIA). Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1652 kJ / 389 kcal
Tuky <0,5 g / z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 93 g / z toho cukry 76 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 2,8 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: