💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fruzelina jahoda 380g

Kód: 205003
3,50 € / ks 2,92 € bez DPH 9,21 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.6.2024
Možnosti doručenia
Termostabilná ovocná náplň s obsahom jahoda 60%, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilná ovocná náplň s obsahom jahoda 60%, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu. #zloženie#FRUZELINA JAHODA 380GR. 1 KG Termostabilná ovocná náplň s obsahom jahôd (60 %). Zloženie: jahody (60%), Voda, Cukor, modifikovaný škrob, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová, stabilizátor: E509 chlorid vápenatý, Aróma, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný, koncentrát z čiernej mrkvy. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný pre cukrársku výrobu a gastronómiu. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 380 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 371 kJ/88 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 20 g; z toho cukry 16 g. Vláknina 1,1 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Náplne
Hmotnosť: 0.38 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: