Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Callebaut Mona Lisa - Strawberry Meringue Guličky 280g

Kód: 341111
13,70 € –10 %
CB629483 0 efab4c4f925f2253cd868023aa4780be
13,70 € –10 % 12,30 € / ks 10,25 € bez DPH 0,02 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Callebaut Mona Lisa - Jahodové Meringue Guličky 280g prinesú do tvojich dezertov a cukrárskych výtvorov krásnu ružovú farbu a špeciálnu chuťovú skúsenosť. Objednaj si ich teraz a dopraj si chuťový zážitok!

Detailné informácie

Podrobný popis

Jahodové Meringue Guličky sú skvelým spôsobom, ako pridať do tvojich dezertov a cukrárskych výtvorov eleganciu, farbu a chuť. Ich ružová farba prinesie do tvojich kuchynských kreácií šmrnc a atraktívnosť, ktorá poteší nielen chuťové poháriky, ale aj oči.

Objednaj si Jahodové Meringue Guličky ešte dnes a dopraj si chuťový zážitok, ktorý pridá tvojim dezertom eleganciu a ružový nádych. S týmto posypom budeš mať vždy pripravené ingrediencie na tvorbu dezertov, ktoré budú vyčnievať a udělají dojem na každom podujatí.

#zloženie#

CALLEBAUT MONA LISA - STRAWBERRY MERINGUE GULIČKY 280G
Jedlý posyp. Zloženie: cukor (97%); MLIEČNA bielkovina (3%); koncentrát (červená repa); prírodná aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1649 kJ/394 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 97 g
z toho cukry 96 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 1,6 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 280 g

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: