Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Callebaut Mona Lisa - Chrumkavé perly Tmavé 800g

Kód: 341152
Novinka
Značka: Callebaut
18,30 € / ks 15,25 € bez DPH 2,29 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Callebaut Mona Lisa - Chrumkavé perly Tmavé (800g) budú tou pravou dekoráciou na tvoje dezerty a cukrárske výtvory. Objednaj si ich teraz a dopraj si chuťový zážitok!

Detailné informácie

Podrobný popis

Chrumkavé perly Tmavé (800g) sú skvelým spôsobom, ako pridať do tvojich dezertov a cukrárskych výtvorov eleganciu, farbu a chuť. Ich dizajn prinesie do tvojich kuchynských kreácií šmrnc a atraktívnosť, ktorá poteší nielen chuťové poháriky, ale aj oči.

Objednaj si Callebaut Mona Lisa - Chrumkavé perly Tmavé (800g) ešte dnes a dopraj si chuťový zážitok, ktorý pridá tvojim dezertom eleganciu. S týmito perlami budeš mať vždy pripravené ingrediencie na tvorbu dezertov, ktoré budú vyčnievať a vzbudia dojem na každom podujatí.

#zloženie#

CALLEBAUT MONA LISA - CHRUMKAVÉ PERLY TMAVÉ 800G
Jedlý posyp. Zloženie: kakaová hmota (46%); cukor (46%); kakaové maslo (5%); MLIEČNY tuk (4%); emulgátor: E322 (SÓJA); prírodná vanilková aróma; PŠENIČNÁ múka; cukor; PŠENIČNÁ sladová múka; PŠENIČNÝ škrob; kypriaca látka: E500; soľ; kakaové maslo; prírodná vanilková aróma; glukózový sirup; cukor; povlaková látka: E414. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 18.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2116 kJ
506 kcal
Tuky 28 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 17 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 42 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 5,9 g
Soľ 0,40 g

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: