Callebaut Mona Lisa - Chrumkavé perly Ruby 800g
Kód: 341110Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tieto chrumkavé perly sú vytvorené z jedinečnej ruby čokolády, ktorá je známa svojou krásnou ružovou farbou a špeciálnym chuťovým zážitkom.
Chrumkavé perly Ruby sú skvelým spôsobom, ako pridať do tvojich dezertov a cukrárskych výtvorov eleganciu, farbu a chuť. Ich ružová farba prinesie do tvojich kuchynských kreácií šmrnc a atraktívnosť, ktorá poteší nielen chuťové poháriky, ale aj oči.
Ruby čokoláda je známa svojou originálnou chuťou, ktorá sa pohybuje niekde medzi ovocnou a bobuľovou. Chrumkavé perly z tejto čokolády ti umožnia vytvárať dezerty, ktoré zaujmú svojou vzhľadom aj chuťou.
Objednaj si Callebaut Mona Lisa - Chrumkavé perly Ruby ešte dnes a dopraj si chuťový zážitok, ktorý pridá tvojim dezertom eleganciu a ružový nádych. S týmito perlami budeš mať vždy pripravené ingrediencie na tvorbu dezertov, ktoré budú vyčnievať a vzbudia dojem na každom podujatí.
#zloženie#
CALLEBAUT MONA LISA - CHRUMKAVÉ PERLY RUBY 800G
Jedlý posyp. Zloženie: cukor (36 %); kakaové maslo (29 %); sušené MLIEKO odtučnené (16 %); sušené MLIEKO plnotučné (13 %); kakaová hmota (6 %); emulgátor: E322 (1 %) (SÓJA) ; kyselina: E330 (1%); prírodná vanilková aróma (1%); PŠENIČNÁ múka; cukor; PŠENIČNÁ SLADOVÁ múka; škrob (PŠENIČNÝ); kypriaca látka: E500; soľ; kakaové maslo; %); prírodná vanilková aróma; glukózový sirup; cukor; povlaková látka: E414. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 18.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2221 kJ/531 kcal
Tuky 31 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 18 g
Sacharidy 53 g
z toho cukry 44 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 9,2 g
Soľ 0,60 g
Hmotnosť: 800 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.