Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Aróma Ananás PG 1/2,18 %, 1kg

Kód: 510130
27,17 € / ks 22,64 € bez DPH 27,17 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť. #zloženie#ARÓMA ANANÁS PG/2,18 % 1 KG Aróma. Zloženie: Aróma. [Aromatické zložky: aromatické látky (obsahuje alkylhexanoat 0,76 %). Prídavné látky v zmysle Prílohy III. časť 4 Nariadenia (ES) 1333/2008: Propylénglykol (E1520) - 82,7 %, Triacetylglycerol (E1518) – 0,22 %, Kyselina: kyselina octová (E260), Antioxidant: kyselina askorbová (E300), Krajina pôvodu základnej zložky: propylénglykol: EÚ a mimo EÚ., ] Výrobca: ST. NICOLAUS, a.s., Liptovský Mikuláš 1. mája 113, 031 28 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1 g/1 kg potraviny. Vhodný pre potraviny. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1901 kJ/454 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Arómy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: