Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Aróma Broskyňa PG 1/0%, 1kg

Kód: 510240
32,50 € / ks 27,08 € bez DPH 32,50 € / 1 kg
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Možnosti doručenia

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť. #zloženie#ARÓMA BROSKYŇA PG/0% 1 KG Aróma. Zloženie: Aróma. [Prídavné látky v zmysle Prílohy III. časť 4 Nariadenia (ES) 1333/2008: Propylénglykol (E1520) - 90 %, Triacetylglycerol (E1518) – 6,7 %., Krajina pôvodu základnej zložky: propylénglykol: EÚ a mimo EÚ.] Výrobca: ST. NICOLAUS, a.s., Liptovský Mikuláš 1. mája 113, 031 28 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1 g/1 kg potraviny. Vhodná pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1577 kJ/377 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Arómy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: