💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Marcipán Natural 200g - 63% mandlí - 3:2

Kód: 330537
3,50 € –11 %
marcipan
3,50 € –11 % 3,10 € / ks 2,58 € bez DPH 15,50 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.6.2024
Možnosti doručenia

Marcipán Odense obsahuje až 63% mandlí. Poznáte marcipán s vyšším obsahom mandlí? My nie. Ak poznáte, dajte nám vedieť?  :-)  Firma Odense je TOP na svete vo výrobe marcipánu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pôvodný odense marcipán je preferovaný marcipán Dánov. Známa kvalita - so 63% mandľami. Marcipán ODENSE neobsahuje konzervačné látky. ODENSE Marcipán má mnoho použití, od cukroviniek až po použitie v dezertoch a pečivách - alebo sa môže jesť tak, ako je.

 

#zloženie#330537
MARCIPÁN 200 G
Marcipán. Zloženie: MANDLE (63%), cukor, voda, glukózový sirup. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2032 kJ
485 kcal
Tuky 32 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,4 g
Sacharidy 33 g
z toho cukry 27 g
Vláknina 6,5 g
Bielkoviny 13 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 200 g#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: HMOTY
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: