Marcipán Natural 200g - 63% mandlí - 3:2
Kód: 330537Súvisiaci tovar

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...
Podrobný popis
Pôvodný odense marcipán je preferovaný marcipán Dánov. Známa kvalita - so 63% mandľami. Marcipán ODENSE neobsahuje konzervačné látky. ODENSE Marcipán má mnoho použití, od cukroviniek až po použitie v dezertoch a pečivách - alebo sa môže jesť tak, ako je.
#zloženie#330537
MARCIPÁN 200 G
Marcipán. Zloženie: MANDLE (63%), cukor, voda, glukózový sirup. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2032 kJ
485 kcal
Tuky 32 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,4 g
Sacharidy 33 g
z toho cukry 27 g
Vláknina 6,5 g
Bielkoviny 13 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 200 g#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Tento robustný červený kamerunský kakaový prášok od spoločnosti Van Houten je vyrobený z horených červených kamerunských bôbov. S týmto kakaovým práškom môžeš vytvoriť príjemný...

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou fialovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 24karátovým zlatým listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Pektín - želatína FunCakes je prášok používaný ako želírovacie činidlo. Ideálne pre ovocné pasty, džemy, želé a náplne do koláčov.

Krásna jemná náplň z lieskových orieškov Pralliné, ideálna na plnenie čokolád, koláčov alebo košíčkov.

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23 karátovým jedlým striebrom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.