Velvet sprej žltý 400ml
Kód: 521363Súvisiaci tovar

Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.

Táto forma Silikomart má 8 dutín na vytvorenie vlastných čokoládových tyčiniek. Stačí ak si dáš čokoládu a svoju obľúbenú plnku a máš hotovo. Forma je vhodná do rúry, chladničky...

Dokonalé kocky sa dajú ľahko vyrobiť pomocou formy Silikomart Cuby Mold! Flexibilná forma je vhodná na výrobu čokolády, maškŕt a oveľa viac. Táto forma od Silikomart je vhodná...

Dokonalé kocky sa dajú ľahko vyrobiť pomocou formy Silikomart Cuby Mold! Flexibilná forma je vhodná na výrobu čokolády, maškŕt a oveľa viac. Táto forma od Silikomart je vhodná...

S touto formou od Silikomart môžete vyrobiť 6 dokonalých geometrických srdiečok. V tejto forme sa mieša starodávne umenie japonského origami s romantikou srdca.Materiál: vysoko...

S touto formou od Silikomart môžete vyrobiť 6 dokonalých citrónov. Materiál: vysoko kvalitný nepriľnavý silikón vyrobený v Taliansku a vyhovuje potravinovým normám, je...

Súprava od Silikomart Professional, navrhnutá pre romantikov, je súpravou spoločnosti Silikomart Professional, ktorá pozostáva zo 7 foriem v tvare vankúša a jednej na výrobu 15...

Silikónová forma na výrobu praliniek.

Silikónová forma na výrobu praliniek.
Podrobný popis
Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Môže byť použitý na rôzne zmrazené výrobky: semifreda, peny, zmrzlinové torty, čokolády krémy, atď. Pred použitím sprej dobre pretrepte a pri nástreku dodržujte vzdialenosť 20 cm od zdobeného produktu.
#zloženie#VELVET SPREJ ŽLTÝ 400 ML Farba v spreji. Zloženie: Kakaové maslo; farbivo: E101, E129; hnací plyn: E943a, E943b, E944. E129 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím uchovávajte produkt pri izbovej teplote (20 – 25 °C) najmenej 2 hodiny. Pred použitím nádobou poriadne zatraste. Nastriekajte homogénnu vrstvu produktu na studený povrch zo vzdialenosti 20 – 25 cm. Po použití vyčistite trysku horúcou vodou alebo ju zohrejte v mikrovlnnej rúre na niekoľko sekúnd po použití produktu alebo ak nie, striekajte rovnomerne. Po použití otočte sprejovú nádobu hore dnom a striekajte niekoľko sekúnd, aby ste vyčistili pohon. Produkt použite max. 7,50 g/kg hotového výrobku podľa kat. 5.4 Prílohy 2 nar. 1333/2008.V cukrárstve i v domácnosti. Sprej sa používa na mrazené dezerty.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:Energia 3390 kJ/810kcal; Tuky 90g, z toho nasýtené mastné kyseliny 55g; Sacharidy <0,5g, z toho cukry 0 g; Vláknina <0,5g; Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g. Hmotnosť: 400 ml#zloženie#

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.