Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Tekvica lúpaná -R, 4kg

Kód: 400419
24,70 € / balenie 20,58 € bez DPH 4,94 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Tekvicové jadierka lúpané vhodné na priamu spotrebu, do MÜSLI, do chleba a iného pečiva, na zdobenie... 

Detailné informácie

Podrobný popis

Tekvicové jadierka sú nielen výbornou pochúťkou k večernému filmu, ale sú vhodné aj do pečiva, chlebíka, či zdravých tyčiniek. Semienka sú takpovediac dva v jednom, pretože nielen skvele chutia, sú aj veľmi zdravé. Obsahujú veľké množstvo vitamínu B. Vďaka vysokému obsahu zdravých tukov prestavujú ideálnu maškrtu, ktorá nielen ulahodí, ale aj zasýti.

Tekvica pochádza zo Strednej Ameriky, kde ju pestovali už Inkovia. Dnes je najväčším producentom tekvice USA a Mexiko, no pestuje sa aj V ázijských krajinách ako Čína a India, ale aj v Európe.

#zloženie#TEKVICA LÚPANÁ Lúpané tekvicové jadrá. Zloženie: tekvicové semená lúpané. pôvod suroviny: Čína Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Určené na priamu spotrebu a na ďalšie spracovanie (v pekárstve do cesta a do posypov). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 4 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1965 kJ/469 kcal. Tuky 19 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 3,7 g. Sacharidy 10 g; z toho cukry 1,2 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 30 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Orechy
Hmotnosť: 5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: