Silikónová forma Katy Sue - Baby

Kód: 861160
17,40 € –14 %
861160 CF0041 0 9ee66b9ae94f17d929845e8571f9bdf0
17,40 € –14 % 14,90 € / ks 12,42 € bez DPH 14,90 € / 1 ks
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
17.10.2024
Možnosti doručenia

Silikonová forma ti pomôže tématicky dotvoriť dizajn torty. Takúto dekoráciu bábätka vytvoríte jednoducho a rýchlo, práve pomocou takejto šikovnej formy. Takéto milé bábo urobí z jednoduchej torty špeciálnu - na krstiny alebo baby-shower.

Katy Sue formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Katy Sue formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

 

#zloženie#

SILIKÓNOVÁ FORMA KATY SUE - BABY
Silikónová forma (7.7 x 3.6 cm). Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Z marcipánu alebo fondánu vytvarujte guľku a zatlačte ju do formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte. Forma je odolná teplote do 200 °C.. v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: