Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Karen Davies - Nordic Gnome

Kód: 860644
25,90 € / ks 21,58 € bez DPH
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.#zloženie#SILIKÓNOVÁ FORMA Nordic Gnome - Football silikónová forma . Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Vytvorte si guľku a zatlačte marcipán alebo fondán zvnútra smerom von do formy. Odstráňte tvar z formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte. . v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: silikón.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: