Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Karen Davies - Tropical Leaves

Kód: 860321
21,60 € / ks 18 € bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Karen Davies formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.#zloženie#SILIKÓNOVÁ FORMA KAREN DAVIES - TROPICAL LEAVES silikónová forma . Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Z marcipánu alebo fondánu vytvarujte guľku a zatlačte ju do formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte.. v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: silikón.#zloženie#  Rozmery jednotlivých listov: 15,3 x 4,3 cm   11,5 x 6 cm   10,5 x 8 cm   7,6 x 5,6 cm  5 x 1,8 cm  

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: