💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
K svadobným dezertom a candy barom patria aj elegantné krabice. 📦 Objednajte teraz a pridajte šmrnc Vašej oslave! 📦 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia sa môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
🎉 Veľký výpredaj Odense Fondán 1kg! 🎉 Nakúpte teraz a využite špeciálnu cenu 4,5€ za kilové balenie. Fondant je dostupný v troch farbách: červená, zelená a čierna. 🎂✨
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Torty, rolády, piškóty, bábovky, … Nový TOPCAKE PIŠKOTOVÝ KORPUS – EXTRA NADÝCHANÝ na rýchlu prípravu Vašich obľúbených dezertov. Novinka, ktorú vyskúšaš a už nebudeš chcieť prestať piecť!

Sladké jabĺčko

Recept:

 

Karamelový korpus:

250g trená zmes Toffe

87g vaječná melanž (vajíčka)

100g olej

50g voda

Postup: Všetky suroviny spolu miešame na pomalých otáčkach cca 3 min. Po vymiešaní rozotrieme plát a pečieme pri 180°C cca 10min. Po upečení vykrojíme kolieska s priemerom 6,5cm

 

Ovocná časť:

3ks jabĺk

50g cukor

30g voda

Postup: Jablka si očistíme a pokrájame na drobné kúsky. Orestujeme ich na panvici do polo-mäka. Dáme bokom a na panvici si upálime karamel, zalejeme ho vodou a pridáme jablká. Môžete použiť aj jablkové pyré, poprípade ovocnú zmes hotovú  - jablko.

 

 

Krém:

200g šľahačka

200g mascarpone

50g práškový cukor

10g vanilková pasta 

Postup: V mise všetko spolu vyšľaháme na hustý krém. 

 

 

Skladanie:

Vykrojený korpus vložíme do čokoládovej tartaletky a naplníme jablkami /zarovno s tartaletkou/

Čokoládové jablko z vnútra naplníme krémom - necháme zatuhnúť a otočením položíme na čokoládovú tartaletku. 

Stopky jabĺčka si urobíme z čokolády s pomocou cukrárskeho vrecka a prilepíme ich k jabĺčku opatrne roztopenou trochou čokolády.