Pohár LOTUS - dokonalá kombinácia karamelového krému a lahodnej smotany!
Karamelová sušienka skrytá pod vrstvami skvelých krémov a osvežujúce ovocné prekvapenie vás čaká na dne pohára - sladká čučoriedková
 fruželína alebo banán.
Užite si tento sladký dezert, kde sa jemnosť a lahodnosť stretávajú v dokonalom súlade. Pohár Lotus = Exkluzívny zákusok v pohári.
Postup /3 poháre/
Smotanový krém: 
Mascarpone 120g 
Mila 42% 
Smotana 35% 140g - https://www.yummy.sk/smotana-s-extra-naslahom-35/ 
Kyslá smotana 100g 
Práškový cukor 20g 
Lotus Topping 65g - https://www.yummy.sk/lotus-biscoff-topping-z-karamelovych-susienok-1000g/ 
Lotus krém:
Mascarpone 200g 
Mila 42% 
Smotana 35% 200g - https://www.yummy.sk/smotana-s-extra-naslahom-35/
Lotus nátierka 70g - https://www.yummy.sk/lotus-pomazanka-z-karamel--sus--lotus-classic-400g-2/ 
Fruželiny čučoriedka 150g - https://www.yummy.sk/fruzelina-cucoriedka-380gr/ 
Lotus sušienková drť 150g - https://www.yummy.sk/lotus-biscoff-crumble-susienkova-drt-750g/ 
Zostavenie a dekorácia: 
Na dno pohára drezírujeme 75g fruželiny čučoriedka, posypeme cca 1/3 sušienkovej drte. Nasleduje drezírujeme smotanový krém, 
3 kopčeky zvyšnej fruželiny a posypeme zvyšnou sušienkovou drťou. Následne nanesieme Lotus krém hviezdicovou trubičkou. Na záver 
si pohár Lotus vyzdobíme čokoládovými margarétkami, sušenými kvetmi, zlatými guličkami a čerstvými čučoriedkami. Fantázii sa medze 
nekladú. Želáme veľa zábavy z prípravy tohto dezertu!
