Nanuk - pomaranč

         

Suroviny: 

         

Korpus:

         
460g
160g
         
115g Voda (20°C)        
140g

Olej

       
45g 
       
Ganáž:          
300g Čokoláda tmavá Tobado        
300g Krém Milac Gold nesladený        
11g Voda        
Poleva:          
500g Mirror čokoládový        
           
           
Dekorácia:          
  Dekorácia mriežka tmavá        
 

Dekorácia perly sada mini

       
  Jedlé zlato - list 24 karat.        
  Palička na nanuky 100ks        
  Sil. forma Gel01m Mini Classic        

 

Postup: Norma na 40ks

1. Korpus:

Suroviny zmiešame
a upečieme korpus (rozotrieme na papier cca 1 cm).

2. Ganáž:

Krém Millac Gold nesladený zahrejeme na 85°C. Za stáleho miešania prilievame čokoládu, vymiešame do hladka.

3. Poleva:

Mirror zohrejeme na 45 stuňov, dobre premiešame. Nanuky olievame keď bude mať Mirror teplotu 29-30 stupňov. 

4. Zostavenie a dekorácia:

Korpus rozmrvíme a zamiešame
s čokoládovou ganážou. Masu (podobnú hmote na punčové torty) natlačíme do silikónových foriem
v tvare nanuka. Následne do masy vsunieme paličku na nanuky
a vložíme do mrazničky. Zatuhnuté nanuky vyberáme z formy
a polievame, alebo máčame v ešte teplej poleve. Po zatuhnutí dekorujeme podľa vlastnej fantázie.