
|
Suroviny: |
||||||
|
Korpus: |
||||||
| 460g | ||||||
| 160g | ||||||
| 115g | Voda (20°C) | |||||
| 140g |
Olej |
|||||
| 45g | ||||||
| Ganáž: | ||||||
| 300g | Čokoláda tmavá Tobado | |||||
| 300g | Krém Milac Gold nesladený | |||||
| 11g | Voda | |||||
| Poleva: | ||||||
| 500g | Mirror čokoládový | |||||
| Dekorácia: | ||||||
| Dekorácia mriežka tmavá | ||||||
| Jedlé zlato - list 24 karat. | ||||||
| Palička na nanuky 100ks | ||||||
| Sil. forma Gel01m Mini Classic | ||||||
Postup: Norma na 40ks
1. Korpus:
Suroviny zmiešame
a upečieme korpus (rozotrieme na papier cca 1 cm).
2. Ganáž:
Krém Millac Gold nesladený zahrejeme na 85°C. Za stáleho miešania prilievame čokoládu, vymiešame do hladka.
3. Poleva:
Mirror zohrejeme na 45 stuňov, dobre premiešame. Nanuky olievame keď bude mať Mirror teplotu 29-30 stupňov.
4. Zostavenie a dekorácia:
Korpus rozmrvíme a zamiešame
s čokoládovou ganážou. Masu (podobnú hmote na punčové torty) natlačíme do silikónových foriem
v tvare nanuka. Následne do masy vsunieme paličku na nanuky
a vložíme do mrazničky. Zatuhnuté nanuky vyberáme z formy
a polievame, alebo máčame v ešte teplej poleve. Po zatuhnutí dekorujeme podľa vlastnej fantázie.
