Využi OSOBNÝ ODBER na našich strediskách po celý rok, aby si zabezpečil bezpečnú prepravu svojich TARTALETIEK a ČOKOLÁDOVÝCH DEKORÁCIÍ.
Medové rezy v súdku
Recept:
Cesto:
250g hladká múka
30g maslo
70g práškový cukor
50g vaječná melanž / 1 vajíčko
1/2ČL sódy
1,5PL med
30ml mlieka
Postup: Všetky ingrediencie okrem múky dáme do misky a miešame nad parou - kým sa nám zmes nespojí. Následne
zapracujeme postupne múku až kým sa nám cesto nebude lepiť. Spracované cesto rozdelíme na rovnaké časti podľa
veľkosti plechu, rozvaľkáme a pečieme pri teplote cca 190°C - 5-8 minút - treba sledovať rúru, aby sme ho nepresušili.
Krém 1:
550ml voda
125g maslo
Postup: Krém Napoleon a vodu zmiešame a následne šľaháme spolu s maslom a margarínom.
Plnenie: Do čokoládových súdkov si nadrobíme medové cesto, dáme krém, opäť medové cesto, vrstvu slivkového lekváru, medové cesto a krém. Dozdobíme medovým čokoládovým plástom a vrchnáčikom.