Čokoládový sen

         

Recept

         

Korpus:

         
1000g
465g
 
         
130g Voda (20°C)        
335g Olej        
       

Maliny - podľa chuti

 

Postup: Suroviny zmiešame, masu rozotrieme a pečieme v okrúhlych formách/ ráfikoch  výška cca 3cm a priemer 8cm. Po vypečení, vychladnutí vyberieme trochu korpusu zo stredu a dáme tam nasekané maliny alebo malinové coulis. 

 

Plnka:

800g Mousse Horká čokoláda

1000ml mlieko

 

Postup: Poriadne zmiešame s mliekom, prešľaháme 5 minút a necháme odstáť v chladničke minimálne 2 hodiny. Dávkujeme okrúhlou hladkou špičkou pr. 10mm

 

Vrchná časť:

150g mliečna čokoláda

20g lyofilizované maliny (už čoskoro v ponuke!)

Postup: Čokoládu si vytemperujeme podľa návodu na obale. Nanesieme na fóliu. Počkáme kým čokoláda jemne zatuhne a kolieskami (8cm a 4cm) vykrojíme disky. Posypeme ich lyofilizovanými malinami. Uložíme na dezert a dozdobíme jedlými kvetmi a čerstvými malinami.