|
Recept |
||||||
|
Korpus: |
||||||
| 1000g | ||||||
| 465g |
|
|||||
| 130g | Voda (20°C) | |||||
| 335g | Olej | |||||
Postup: Suroviny zmiešame, masu rozotrieme a pečieme v okrúhlych formách/ ráfikoch výška cca 3cm a priemer 8cm. Po vypečení, vychladnutí vyberieme trochu korpusu zo stredu a dáme tam nasekané maliny alebo malinové coulis.
Plnka:
1000ml mlieko
Postup: Poriadne zmiešame s mliekom, prešľaháme 5 minút a necháme odstáť v chladničke minimálne 2 hodiny. Dávkujeme okrúhlou hladkou špičkou pr. 10mm
Vrchná časť:
20g lyofilizované maliny (už čoskoro v ponuke!)
Postup: Čokoládu si vytemperujeme podľa návodu na obale. Nanesieme na fóliu. Počkáme kým čokoláda jemne zatuhne a kolieskami (8cm a 4cm) vykrojíme disky. Posypeme ich lyofilizovanými malinami. Uložíme na dezert a dozdobíme jedlými kvetmi a čerstvými malinami.
