💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
K svadobným dezertom a candy barom patria aj elegantné krabice. 📦 Objednajte teraz a pridajte šmrnc Vašej oslave! 📦 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia sa môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
🎉 Veľký výpredaj Odense Fondán 1kg! 🎉 Nakúpte teraz a využite špeciálnu cenu 4,5€ za kilové balenie. Fondant je dostupný v troch farbách: červená, zelená a čierna. 🎂✨
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Torty, rolády, piškóty, bábovky, … Nový TOPCAKE PIŠKOTOVÝ KORPUS – EXTRA NADÝCHANÝ na rýchlu prípravu Vašich obľúbených dezertov. Novinka, ktorú vyskúšaš a už nebudeš chcieť prestať piecť!

Choux plný lásky

valentín

Receptúra je na cca 65ks.

Chrumkavá vrstva:

100g múka hladká

100g kryštálový cukor

20g vaječný žĺtok

100g margarín stolný

Postup: Zo surovín zamiešame cesto, rozváľame na cca 2mm a vykrajujeme kolieska Ø5,5cm (10g) a Ø3,5cm. Kolieska pre lepšiu manipuláciu zachladíme. 

 

Cesto: 

1300g Zmes Brandmasse mit Ei

2150g Voda (50°C)

140g Olej 

Postup: Všetko spolu šľaháme na rýchlych otáčkach cca 3 min.  Drezírujeme na plech hladkou špičkou (Ø14cm) pologule cca Ø5cm (35g) a ccaØ3cm. Zatuhnuté kolieska chrumkavej vrstvy ukladáme na vydrezírované odpaľované cesto, jemne pritlačíme. Pečieme pri  - 200°C, 40 minút.

 

Plnka:

500ml krém Millac gold

500g Mascarpone Mila 42%

50-100g Ochucovacia pasta malina (podľa chuti)

 

100g práškový cukor

Postup: šlahačku a mascarpone spolu šľaháme. V polovici šľahania pridáme ochucovaciu pastu a práškový cukor. Došľaháme.

 

Ovocie:

800g  ovocie v želé Malina

čerstvé ovocie - ríbezle

 

Vrstvenie:

Väčšie choux - zo spodnej strany urobíme dierku a naplníme krémom do cca polovice, následne naplníme cez špičku ovocím v želé (cca 8g) a doplníme krémom. Krém nanesieme ozdobnou špičkou v tvare hviezdy v malej vrstve aj na vrch. Z menšieho Choux odrežeme spodnú časť. Otočíme a položíme našikmo na veľký choux. Naplníme ríbezľami, alebo ovocím podľa chuti. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami.