Proteínový lieskový krém s čokoládou 300g
Kód: 400833Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ORECHOVÝ KRÉM S PRIDANÝM PROTEÍNOM
Lieskovoorieškový krém v kombinácii s kvalitným srvátkovým proteínom a lahodnou horkou čokoládou je pre tvoje svalstvo to „pravé orechové“! Zdroj vysoko kvalitných tukov v kombinácii so zvýšeným obsahom bielkovín a dokonalou chuťou. To je PROTEÍNOVÝ KRÉM „Bez konzervantov, aróm a iných umelých aditív.
#zloženie#
PROTEÍNOVÝ LIESKOVÝ KRÉM S ČOKOLÁDOU 300G
Proteínový lieskový krém s čokoládou. Zloženie: LIESKOVÉ ORECHY pražené 68%, proteín 10% (SRVÁTKOVÝ KONCENTRÁT), kakaová hmota 6%, sladidlo: erytritol 6%, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku 4%, kokosový olej 3%, MCT olej 2%, sladidlo: steviol glykozid 1%. krajina pôvodu základnej zložky - lieskové orechy: Gruzínsko Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Usadenina oleja je prirodzený jav, produkt stačí premiešať.. vhodný do dezertov, na pečenie, na prípravu zdravých raňajok. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2423 kJ/579 kcal
Tuky 51 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,0 g
Sacharidy 6,9 g
z toho cukry 3,7 g
Vláknina 8,7 g
Bielkoviny 19 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 300 g
#zloženie#
UPOZORNENIE
Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%.
Po otvorení spotrebujte do 14 dní.
Minimálna trvanlivosť do: pozri. spodná časť obalu.
Alergény sú zvýraznené tučne.
Usadenina oleja na povrchu je prirodzený jav, stačí krém premiešať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechové krémy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.