Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Polykarbonátová forma na pralinky Chocolog Flat

Kód: 861440
Novinka
Značka: MARTELLATO
16,20 € –4 %
63283e59e39ee1c9c93d7ce9 (1)
16,20 € –4 % 15,50 € / ks 12,92 € bez DPH
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Zažiarte v umení čokoládových praliniek s našou polykarbonátovou formou Chocolog Flat! Táto forma od Martellato ponúka 4 priestory na výrobu elegantných a rovnomerných čokoládových tabuliek s rozmery 198 x 35 x 23 mm a váhou cca 160 g. S transparentným dizajnom a jednoduchosťou používania je ideálna pre hranie sa s rôznymi náplňami a dekoráciami. Vytvorte štýlové a chutné pochúťky, ktoré oslňujú!

Detailné informácie

Podrobný popis

Objavte radosti čokoládovej tvorby s polykarbonátovou formou Chocolog Flat, navrhnutou v spolupráci s majstrom Sergi Velom. Táto forma, s rozmermi 275 x 175 mm, ponúka 4 priestory na vytváranie perfektne tvarovaných čokoládových tabuliek, každá s rozmery 198 x 35 x 23 mm a váhou približne 160 g. Jej transparentný dizajn nie len zabezpečuje ľahkú kontrolu procesu, ale tiež umožňuje kreativitu pri dekorovaní a plnení praliniek. Či už ste profesionál alebo čokoládový nadšenec, táto forma zaručuje dokonalé výsledky pri každom použití. Využite jej na vytvorenie chutných darčekov, jedinečných sladkostí k káve, alebo na experimentovanie s novými chuťovými kombináciami. S formou Chocolog Flat sa stane každá príležitosť ešte sladšou!

#zloženie#

861440
MA6100 POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY
Polykarbonátová forma 4 ks 19,8 x 3,5 cm a s hĺbkou 2,3 cm. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B - 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.

#zloženie#

Chocovic

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: