Ošatka okrúhla pr.21,4cm, hl. 9,5cm
Kód: 880110Súvisiaci tovar

Zmes na bielkovinový chlieb - zmes plná proteínov a semienok z ktorej si aj ty môžeš pripraviť svoj vlastný chlieb plný energie.

Ošatka slovenskej ručnej výroby dodá tvojmu chlebíku ten správny tvar. Cesto je potrebné nechať kysnúť v ošatke poprášenej múkou. Materiál: prírodný pedig.

S touto formou si môžete vyrobiť zajačie hlavičky 12 ks.Materiál: kvalitný nepriľnavý silikón vyhovuje potravinovým normám, je bezfarebný a bez chuti.Vhodný do chladničky a...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Podrobný popis
Ošatka slovenskej ručnej výroby dodá tvojmu chlebíku ten správny tvar. Cesto je potrebné nechať kysnúť v ošatke poprášenej múkou. Materiál: prírodný pedig.#zloženie#OŠATKA OKRÚHLA 0,4 - 0,7 KG 0 KUS Ošatka okrúhla 0,4 - 0,7 kg. Výrobca: SK INTEX s.r.o., Turčianske Teplice Červenej armády 1217, 03901 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodné pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: prírodný pedig.#zloženie#

Ošatka slovenskej ručnej výroby dodá tvojmu chlebíku ten správny tvar. Cesto je potrebné nechať kysnúť v ošatke poprášenej múkou. Materiál: prírodný pedig.

Ošatka na prípravu domáceho chleba s motívom HOME MADE guľatá Vám pomôže pripraviť dokonalé čerstvé domáce pečivo. Využijete ju na kysnutie cesta, uskladnenie chleba,...

Plastová tácka pod dezert biela 6x14 cm 100ks v balení. Materiál:plast.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.