Arašidová múka pražená 400g
Kód: 400841Súvisiaci tovar
Naše mandle, sú bez šupky, ktorá bola šetrne odstránená, náledne boli nakrájané na tenké plátky. Majú skvelú chuť a vysokú kvalitu. Výborne sa hodia do pečenia, na varenie alebo...
Ovsená múka sa pridáva do ciest z pšeničnej múky pre svoju ovsenú chuť, schopnosť robiť cesto krehkejšie - vláčnejšie a v kuchyni je vhodná pre zníženie obsahu lepku.
Ryžová múka je vynikajúcou surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.
Lieskové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV? A keď sú lieskové orechy ešte aj...
Podrobný popis
Výberová bezlepková múka z arašidových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
#zloženie#ARAŠIDOVÁ MÚKA PRAŽENÁ 400G
Arašidová múka pražená. Zloženie: ARAŠIDY mleté pražené. Krajina pôvodu základnej zložky: Argentína, Spojené štáty americké Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . na ďalšie spracovanie. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:Energia 2622kJ 632kcal Tuky 49g z toho nasýtené mastné kyseliny 6,5g Sacharidy 19g z toho cukry 6,7g Vláknina <0,5g Bielkoviny 29g Soľ <0,01g Hmotnosť: 400 g #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechová múka |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí. Múka pochádza z kvalitných arašidov. Arašidovou múku vieme úplne nahradiť alebo ju len primiešať ku klasickej
Ovsená múka sa pridáva do ciest z pšeničnej múky pre svoju ovsenú chuť, schopnosť robiť cesto krehkejšie - vláčnejšie a v kuchyni je vhodná pre zníženie obsahu lepku.
Ryžová múka je vynikajúcou surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.
SPIRULINA Sladkovodná modrozelená riasa (sinice) spirulina patrí medzi takzvané superpotraviny / zelené potraviny.
Výberová bezlepková múka z lieskových orechov , zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.