Mirror glazúra tmavá čokoláda 3kg MM

Kód: 212426
24,90 € / ks 20,92 € bez DPH 8,30 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Možnosti doručenia

Mirall je rad zrkadlových glazúr od Master Martini, ktoré vylepšia a dodajú lesk akémukoľvek pokrmu. „Zrkadlový“ efekt sa zachováva nezmenený pri vysokých aj nízkych teplotách.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sú pripravené na použitie, netreba ich riediť, stačí ich zohriať na 40/45 °C. Glazúry sú použiteľné pri vysokých aj nízkych teplotách, zostávajú elastické a mäkké a nemrznú ani sa nestanú nepriehľadnými až do -35 °C.

Vynikajúca stabilita voči cyklom zmrazovania/rozmrazovania.

Dokonalé krytie: nestekajú ani netvoria povrchové bubliny.

Vynikajúca priľnavosť: glazúra zostáva hladká a dokonalá aj na bokoch koláča.

Zaručuje čistý a hladký rez. Jemná a vyvážená chuť, ktorá neovplyvňuje chuť vašich výtvorov.

#zloženie#

Mirror glazúra tmavá čokoláda 3kg MM
Poleva (zrkadlová poleva) je lesklá poleva používaná najmä na moderné dezerty a torty. Zloženie: Prášková čokoláda (cukor, kakaový prášok) (30%); glukózový sirup; voda; cukor; zahusťovadlá: E440, E407; regulátor kyslosti: E270; konzervačná látka: E202; aróma. Môže obsahovať: MLIEKO A VÝROBKY Z NEHO. Výrobca: Unigrá S.p.A, Via Gardizza 9/B, 48017 , Conselice (RA) , Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/ receptúry. Zahriať na 40–45 °C v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Jemne premiešať bez pridania vzduchu a následne použiť na polevu koláča. V cukrárstve, na torty, koláče a zákusky. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max. + 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: max. 70 %.  Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1129 kJ/267 kcal
Tuky 2,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g
Sacharidy 58 g
z toho cukry 50 g
Vláknina 3,0 g
Bielkoviny 2,0 g
Soľ 0,20 g
Hmotnosť: 3 kg

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.