Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky! Akcia platí do 2.6.
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Lieskovooriešková múka pražená 200g

Kód: 400842
3 € / ks 2,50 € bez DPH 1,50 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
28.5.2024
Možnosti doručenia

Výberová bezlepková  múka z lieskových orechov , zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Detailné informácie

Podrobný popis


Výberová bezlepková  múka z lieskových orechov , zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

 

#zloženie# LIESKOVOORIEŠKOVÁ MÚKA PRAŽENÁ 200G. Lieskovooriešková múka pražená. Zloženie: Mleté LIESKOVÉ ORECHY. Krajina pôvodu základnej zložky: Turecko, Taliansko, Gruzínsko Môže obsahovať: ARAŠIDY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. na ďalšie spracovanie. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2705 kJ/646 kcal; Tuky 62 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,5 g; Sacharidy 18 g, z toho cukry 5,0 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 15 g; Soľ <0,01 g.  #zloženie#

 

Dodatočné parametre

Kategória: Orechová múka
Hmotnosť: 0.3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: